Nagy Péter ügyvezető tartotta a nyitó plenáris előadást az országos rehabilitációs foglalkoztatási konferencián

 

tender_europa_nagy_peterAz oktatók, és a pályázó cégek vezetőinek visszajelzése alapján a megváltozott munkaképességűek    készségfejlesztő képzésének személyiségfejlesztő haszna elvitathatatlan, a fejlődés egyénenként is látható” –  mondta Nagy Péter, a Tender Európa Kft. ügyvezetője nyitóbeszédében, melyet Megváltozott munkaképességű    munkavállalók készségfejlesztő képzésével kapcsolatos tapasztalatok címmel tartott a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Nonprofit Kft. által szervezett VII. Országos Hálózati Találkozón Budapesten.


Az ország legnagyobb foglalkoztatási rehabilitációs konferenciáját az illusztris Gellért Hotel Gobelin termében, közel 250 fő részvételével tartották. Cégünk ügyvezetője a nyitó plenáris előadásában rámutatott: „A megfelelő  pályázatíró-projektmenedzsment cég, valamint a megfelelő felnőttképző cég kiválasztása a kulcs a képzési pályázatok sikeres végrehajtásához.”

 

 A rendezvényt Bernáth Ildikó, az 5 milliárd Ft költségvetésű Rehabilitáció, Érték, Változás (RÉV) projekt  Szakmapolitikai Koordinációs Testületének Elnöke nyitotta meg. Őt követte a Tender Európa Kft. ügyvezetője, Nagy Péter, aki a TÁMOP-5.3.8.A2 konstrukció keretében végrehajtott képzési projektek gyakorlati tapasztalatait foglalta össze.

A további programban az EMMI Foglalkozási Rehabilitációs főosztályvezetője Árvai Csaba, majd a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) illetékesei tartották meg előadásukat az utóbbi hónapok eredményeiről, végrehajtott és tervezett jogszabályváltozásairól.

Az ebédet követően szekcióülések következtek. A „C” szekcióban ügyvezetőnk, Nagy Péter felnőttképzési partnerünk, a Whakaako Oktató és Tanácsadó Kft. ügyvezetőjével, Tóth Alexandrával moderálta az ülést. A Tender Európa által felkért előadók a TÁMOP-5.3.8.A2 program oktatói közül kerültek ki, akik a megváltozott munkaképességűek számára tartott készségfejlesztő tréningek speciális tapasztalatairól számoltak be.

Reményeink szerint lesz a programnak folytatása, hiszen a projekteknek jelentős társadalmi haszna volt a projektgazdák számára.

2015. szeptember 28.

 

Forrás: Tender Európa Kft.

Timber by EMSIEN-3 LTD